Dos fabricants de bateries de vehicles elèctrics de Corea del

 Dos fabricants de bateries de vehicles elèctrics de Corea del Sud van arribar a un acord en l’últim moment en una amarga disputa comercial nord-americana, van dir que persones familiaritzades amb l’acord, estalvien al president Joe Biden d’escollir entre minar els drets de propietat intel·lectual o donar un cop políticament tòxic a la seva agenda climàtica.

SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE

SK Innovation Co. va acordar establir-se amb el seu rival amb seu a Seül, LG Energy Solution, una unitat de LG Chem Ltd., per evitar una prohibició de la importació de les seves bateries durant deu anys als Estats Units. avui s’espera un anunci.

La disputa es va convertir en un enigma polític per a Biden perquè es va dir que posava en perill fins a 6.000 llocs de treball de fabricació de bateries a Geòrgia, cosa que va provocar que els dos senadors demòcrates i el governador republicà de l'Estat instessin a la intervenció de Biden. Un d’aquests senadors s’enfrontarà a la reelecció l’any vinent.

LLEGIR TAMBÉ: tots els telèfons intel·ligents LG que rebran actualitzacions d'Android

L'acord elimina un gran mal de cap tant per als funcionaris del govern de Corea del Sud com dels Estats Units, que han passat setmanes pressionant les dues parts per arribar a un acord. Biden s’enfrontava a un termini de l’11 d’abril per decidir si anul·lava la prohibició d’importar o no fer res i deixar que entrés en vigor. La seva decisió va centrar-se en dues qüestions polítiques crítiques: el desig del nou president de promoure vehicles elèctrics com una forma d’ajudar a frenar el canvi climàtic i el suport de llarga data de la nació a forts drets de propietat intel·lectual.

LLEGIR TAMBÉ: Panasonic aposta per la bateria Tesla 'Beer Can' per desbloquejar vehicles elèctrics de 25.000 dòlars

La Comissió Internacional del Comerç dels Estats Units, una agència independent creada per protegir els mercats nord-americans de pràctiques comercials deslleials, havia dictat la prohibició d’importar el 10 de febrer basant-se en el que va anomenar un esforç “extraordinari” de SK Innovation per destruir proves en un cas secret comercial allotjat per LG Energy. El ITC es va dedicar molt de temps a deixar que SK Innovation importés components per muntar bateries a Geòrgia per als vehicles Ford i Volkswagen, però els fabricants d’automòbils van argumentar que no n’hi havia prou.

Reactions

Post a Comment

0 Comments